Marianne Zaitzow

Marianne er en kreativ grafisk designer som ser muligheter andre ikke ser. Hun er spesielt opptatt av pakningsdesign,  omgivelsesdesign og oppgaver som kan løses tredimensjonalt. Marianne er dedikert, idérik og sterk på kommunikasjon. Hun er utdannet ved Statens Håndverks- og  kunstindustriskole og ESAG Penninghen i Paris.

Hans Gunnar Aslaksen

Hans Gunnar er en formsterk designer med kjernekompetanse innen konsept- og profilutvikling. Han har lang erfaring som designer for både web og trykk. Hans Gunnar er en perfeksjonist med høy grad av yrkesstolthet. Han jobber strukturert, nøyaktig og svært målrettet. Hans Gunnar er utdannet grafisk designer fra Westerdals School of Communication.

Christian Sørhaug

Christian er daglig leder i Affair. Han er en svært dyktig designer med bred kompetanse innen grafisk design for både web og trykk. Han vet hva som skal til for å designe digitale løsninger med god brukervennlighet og har i tillegg opparbeidet solid erfaring med universell utforming. Han er ryddig, nøyaktig og tålmodig, og er en omsorgsfull kollega! Christian er utdannet typograf.