tea met

Marianne Zaitzow

designer

Marianne er en kreativ grafisk designer som ser muligheter andre ikke ser. Hun er spesielt opptatt av pakningsdesign, omgivelsesdesign og oppgaver som kan løses tredimensjonalt. Marianne er dedikert, idérik og sterk på kommunikasjon. Hun er utdannet ved Statens Håndverks- og kunstindustriskole og ESAG Penninghen i Paris.

+47 917 17 313

marianne@affair.no

Marianne Zaitzow, senior designer i Affair
tea met
Christian Sørhaug, daglig leder og senior designer i Affair AS

Christian Sørhaug

daglig leder / designer

Christian er daglig leder i Affair. Han er en svært dyktig designer med bred kompetanse innen grafisk design for både web og trykk. Han vet hva som skal til for å designe digitale løsninger med god brukervennlighet og har i tillegg opparbeidet solid erfaring med universell utforming. Han er ryddig, nøyaktig og tålmodig, og er en omsorgsfull kollega! Christian er utdannet typograf.

+47 971 58 600

christian@affair.no

tea met

Harald L. Østerberg

styreleder / forretningsutvikler

Harald er styreleder og forretningsutvikler med lang erfaring fra lederstillinger, ledelsesrådgivning, og prosjekt- og forretningsutvikling. I Affair er vi fokusert på at det vi leverer skal ha en tydelig funksjon for å nå et definert mål, og med Harald i teamet står dette perspektivet enda sterkere. Harald har omfattende styreerfaring, blant annet innenfor teknologi, og er mentor og ekspert på offentlig finansiering.

+47 992 56 878‬

harald@affair.no

harald leonard østerberg, affair