tea met
Christian Sørhaug, daglig leder og senior designer i Affair AS

Christian Sørhaug

daglig leder / designer

Christian er daglig leder i Affair. Han er en svært dyktig designer med bred kompetanse innen grafisk design for både web og trykk. Han vet hva som skal til for å designe funksjonelle digitale løsninger med god brukervennlighet (UX/UI), og har fokus på tilgjengelighet og universell utforming. Han er ryddig, nøyaktig og tålmodig, og opptatt av kvalitet og godt håndverk. Christian er utdannet typograf.

+47 971 58 600

christian@affair.no

tea met

Gunnar Bækkevold

rådgiver og innholdsprodusent

Gunnar har alltid vært glad i å fortelle historier – både sine egne og andres. Han er utdannet journalist fra Gimlekollen Mediehøgskole, med fag i regi fra Australia. I 2006 begynte han i TV-bransjen, først som researcher, så klipper og regissør. Gunnar er god på idé, og er særlig opptatt av at ideer og kommunikasjon skal bygges på et tydelig definert mål og en visjon. Gunnar trives godt på scenen, både som foredragsholder, konferansier og standup-komiker.

‭+47 920 11 225‬

gunnar@affair.no

tea met
harald leonard østerberg, affair

Harald L. Østerberg

styreleder / forretningsutvikler

Harald er styreleder og forretningsutvikler med lang erfaring fra lederstillinger, ledelsesrådgivning, og prosjekt- og forretningsutvikling. I Affair er vi fokusert på at det vi leverer skal ha en tydelig funksjon for å nå et definert mål, og med Harald i teamet står dette perspektivet enda sterkere. Harald har omfattende styreerfaring, blant annet innenfor teknologi, og er mentor og ekspert på offentlig finansiering.

+47 992 56 878‬

harald@affair.no