ca se

Vi feirer!

Larvik har byjubileum og har bestilt en visuell profil. Profilen skal skape gjenkjennelse og stolthet for byen. Larvik er en kystby med lang historie med skipsfart, handel og grevskapstid. Men hva gjør egentlig Larvik til akkurat denne byen den er? Det er menneskene! Det er vi som har laget historien og lager historien i dag. Byjubileet skal ha fokus på menneskene i byen, på livene som er levd og livene som leves i dag.

Utgangspunktet for designet av logoen ble derfor folka i byen. Vi står sammen, sammen utgjør vi byen. Mennesker stilisert, tett sammen – danner en form. Denne formen kan ses på som en krone. Når det er jubileum, feirer vi. Og vi feirer med krone.

Fokus på «folka i byen»

Jubileet skal fremme folka som har skapt byen, men også vi som er her nå og de som kommer til å ta byen videre.

Mål: Vi er stolte av historien vår, av hvem vi er og hva vi kan få til. Vi føler tilhørighet til og stolthet av folka i byen. Tittelen på jubileet er «Vi350». Vi feirer 350 år i Larvik. Vi har forskjellig bakgrunn, alder og historie. Vi trenger hverandres ulikhet. Vi står samlet og bryr oss om hverandre. Nåtid og historie. Folkelig og høytidelig.

Logoen kommer i to versjoner: med og uten årstall. Vi har designet en enkel profilmanual med et eget sett farger for jubileet, og tilhørende fonter. I tillegg har vi designet maler for invitasjoner, plakater og rollups. Den første invitasjonen er allerede send til Slottet!

Trenger ditt prosjekt en logo?
Ta kontakt med oss!