Hvit Linn, designet av Affair for Provenceviner og Linn Skåber
ca se

Skål med Linn Skåber!

Linn Skåber har fått sin egen hvitvin! En solgul bag-in-box, full av nydelig, tørr hvitvin! Vi fikk det spennende oppdraget med å designe emballasjen. I samarbeid med Linn og Provenceviner, laget vi et design som vil stå ut i hyllene på Vinmonopolet med sin solgule farge! HvitLinn kommer som Bag-in-box, kalt BIB.

Provenceviner et et familiedrevet vinimportfirma fra Stavern. I samarbeid med  Domaine Rabiega, drevet av mat- og vinentusiaster og Chateau Lavau – en av de mest respekterte vinprodusentene i Rhôndalen, har de kommet frem til en nydelig og svært anvendelig tørr hvitvin med strågul farge. Den er passe ukomplisert å drikke som den er, men har også tilstrekkelig karakter til å matche retter man finner på en typisk fransk bistro og brasserie.  En utmerket allround vin for fisk og skalldyr, eller som aperitiff. Druene velges eksklusivt fra utvalgte vingårder syd i Rhône. Vinen har en frisk duft av citrus, ananas og grønne epler. Den oppleves tørr på smak, med innslag av blomster, tropisk frukt og en litt krydret avslutning. Linn og Provenceviner prøvesmakte flere viner før valget falt på denne.

Historien om den meget anerkjente produsenten Maison Lavau starter så langt tilbake som tidlig på 1900-tallet i Saint- Emilion, med René Lavau. Etterhvert dro familien til Tunisia og tok over en appelsin- og vingård som de gjorde om til landets største vinprodusent! I 1960-årene reiste barnebarnet Jean-Guy Lavau og kona Anne-Marie tilbake til Frankrike og tok over en liten vingård i Sablet i hjertet av Rhônedalen. Forøvrig et område Provenceviner allerede importerer flere viner fra. Ikke langt fra i Châteauneuf-du-Pape. Denne vingården ble i 1965 til Maison Lavau. Etter hvert har sønnene Frédéric og Benoît kommet inn og overtatt driften. Med ungdommelig pågangsmot og ideer jobber de iherdig i alle produksjonens stadier, og videreutvikler Maison Lavau som en stor, seriøs familebedrift. Akkurat som La Grande Famille, Provenceviner.

Vinen kan kjøpes på Vinmonopolets bestillingsutvalg.

Hvem vil ikke dele et glass kald hvitvin med Linn? Skål!

Trenger du hjelp med emballasje?
Ta kontakt med oss!

Hvit Linn, designet av Affair for Provenceviner og Linn SkåberHvit Linn, designet av Affair for Provenceviner og Linn SkåberHvit Linn, designet av Affair for Provenceviner og Linn SkåberHvit Linn, designet av Affair for Provenceviner og Linn SkåberHvit Linn, designet av Affair for Provenceviner og Linn Skåber