affair har vært alfa eiendoms leverandør av design til saltbrygga på østre halsen i larvik
ca se

Saltbrygga – drømmen ved vannkanten

Saltbrygga er omtalt som «et boligprosjekt som bør bli pensum og besøksmål for alle som er interessert i hvordan man kan utvikle norske byer og tettsteder» (sitat Erling Dokk Holm).

Med sin fantastiske beliggenhet på Østre Halsen på en av Larviks flotteste sjøtomter, har Alfa eiendom utviklet et helt unikt bomiljø med boliger for mennesker i alle livets faser.

Her er eksklusive eneboliger med nedgang til bryggeområdet gjennom en port i hagen, tegnet av Lund Hagem arkitekter. Det er smarte eneboliger i rekke med gedigen uteplass og terrasser, og leiligheter med fantastisk sjøutsikt, tegnet av Vandkunsten, Spir og Pushak. Det er Compact Living – leiligheter tilpasset unge som kjøper sin første bolig. Det er Otium, et bofelleskap for godt voksne, med fellesområder, praktiske leiligheter man kan bo i så lenge man vil og egen husvert. Og ikke minst – Sjøhuset, senteret for aktivitet på Saltbrygga – med treningsrom, hobbyrom med verksted, vaskeplass for bil, oppbevaringsplass, selskapslokale og fire gjesterom med bad!

De flotte uteområdene er det Dronninga Landskap som har utarbeidet.

Affair har vært med fra tidlige spadetak til prosjektet når står ferdig. Vi har levert områdeskilt, dørskilt, avisannonser, profilannonser, salgsannonser, kampanjeannonser, brosjyrer, foldere, bannere, foto, rollups, innhold til nettside, tekst og ideer. En omfattende, lærerik, og veldig inspirerende reise gjennom et unikt prosjekt.

Takk til Thore Liverød, Thormod Hjortland og Jostein Liverød i Alfa Eiendom for tilliten og samarbeidet! Og takk til våre samarbeidspartnere, UTD og Yeast Studio.

Har du et prosjekt som kan trenge et touch av Affair?

Ta kontakt for en uforpliktende prat!

avisannonse for saltbrygga, laget av affairsaltbrygga miljøfotoskilt for eneboliger i rekke på saltbrygga, utformet av affairaffair har utformet annonse for saltbrygga compact livingskilt for sjøhuset på saltbrygga, utformet av affairskilt for lund hagem-boliger på saltbrygga, utformet av affairsaltbrygga otium skilt affair