affair har designet nytt ikon for maritim opplæring
ca se

Maritim Opplæring sjøsatt med ny logo og profil

Maritim Opplæring er ute med ny logo og profil, samt splitter ny nettside sjøsatt. Maritim Opplæring er et samarbeid mellom fire maritime opplæringskontorer. Kontorene er lokalisert i Haugesund, Tromsø, Tønsberg og Ålesund. De er et bindeledd mellom rederiene og de maritime skolene. Maritim Opplæring sikrer rekruttering av lærlinger og kadetter til den maritime næringen. Dra til sjøs!

Maritim Opplæring samler de fire kontorene under en paraply med felles identitet. En spleis av tau ble utgangspunktet for et ikon som knytter kontorene sammen. Maritim Opplæring med ny logo og profil er krydret med imøtekommende farger og maritime bilder. Basisfargene kommer fra havet med sjøgrønn og dyp blå i kombinasjon med en varm sandfarge. Maritim Opplæring har nå en felles nettside med fokus på rekruttering av lærlinger og kadetter. Nettsiden er kodet av selveste Koderiet.  Sjøferden starter på maropp.no.

Trenger du hjelp med logo eller nettside?

Ta kontakt, så avtaler vi en uforpliktende prat.

affair har utviklet ny fargepalett og designet ny profil for maritim opplæringinspirasjon til det nye ikonet for maritim opplæring kommer fra tvinnet tauverkslide med presentasjon av maritim opplærings nye grafiske profilaffair har utviklet og designet nettside for martim opplæringaffair har utviklet og designet nettside for martim opplæring, her eksempel fra siden om matrosopplæringmartim opplærings nettside tilbyr et hav av mulighetermartim opplærings nettside er tilpasset visning på mobil og alle andre mobile og stasjonære enhetermin maritime karrieremartim opplæring har kontorer i nord, nordvest, sørvest og sørøst. her ser du nordvests egen side.