Affair har laget logodesign for Grandkvartalet
ca se

Logodesign for Grandkvartalet

Logodesign for Inter Eiendoms boligprosjekt Grandkvartalet, et helt nytt kvartal i Larvik.

Det kan by på utfordringer å starte et slikt byggeprosjekt midt i byen, og det var derfor viktig at logoen for prosjektet skulle fremstå som positiv, enkel i formen og ha god gjenkjennelse. Formen skulle kunne brukes til ulike mønster, og innby til et lekent uttrykk bl.a. til animasjon. Logoen er basert på en sterk forenkling av bokstavene G og K. To sirkler med hvert sitt trekantstykke danner dermed de to bokstavene.

 

Grandkvartalet

«Grandkvartalet skal bli et kvartal slik kvartal skal være. Kvartaler liker nemlig å sette sitt eget preg på ting. De liker at ting har sin egen stemning og sin egen atmosfære. At man kan gå inn et sted og kjenne nye lukter, høre nye lyder og oppdage nye smaker. Det er det som er det fine med kvartaler – at man kan oppleve noe man ikke opplever andre steder, treffe nye mennesker, se nye ting og kanskje tenke andre tanker. 

I Larvik kan du velge det livet som passer deg. Naturlivet, bylivet, kulturlivet, utelivet, innelivet, båtlivet, hagelivet, barnefamilielivet, store barn ute av huset-livet, fullfart-livet eller trekke seg tilbake-livet. Med andre ord: her kan du leve det livet du vil-livet.

Grandkvartalet får et urbant og mangfoldig bomiljø med ulike leilighetstyper, effektive kontorplasser, nytt hotell og nytt møtesenter. Grandplassen blir selve hjertet i prosjektet hvor kombinasjonen av pulserende møteplasser og byrom med flere nye funksjoner, vil fylle folks behov for positive opplevelser. 

Til sammen vil dette gi byen noe den ikke har fra før. Et helt nytt tilbud, et helt nytt liv og en helt ny miks av folk. Med andre ord: Et helt nytt liv som vi har valgt å kalle Fjordbylivet.»

Prosjektet er tegnet av Dark Arkitekter.

Trenger prosjektet ditt en logo?

Snakk med oss!

Affair har laget logodesign for Grandkvartalet Affair har laget logodesign for Grandkvartalet Affair har laget logodesign for GrandkvartaletAffair har laget logodesign for Grandkvartalet