larvik og stavern tennis‘ nye logo er designet av affair
ca se

Tennisklubb med ny logo

Larvik og Stavern Tennis, klubben som ble etablert i 1902, har fått ny logo designet av Affair. Logoen er utformet med utgangspunkt i tennisbanens rette hvite striper, og den buete linjen på tennisballen. Vi ønsket at logoen umiddelbart skulle gi assosiasjoner til tennis. Tennisklubben har baner både i Bøkeskogen i Larvik og i Stavern.

Logoen vil ha flere bruksområder, som skilt, treningstøy og informasjonsmateriell både på web og print. I forbindelse med den nye profilen, har vi også jobbet med hvordan klubben skal fremstå på alle flater. Sammen med fotograf Morten Rakke, har klubben fått en bildebank med bilder som viser det klubben skal stå for: spilleglede, utvikling og muligheter for alle.

 

Trenger du en slående logo?

Ta kontakt, så avtaler vi en uforpliktende prat.

larvik og stavern tennis‘ nye logo er designet av affairlarvik og stavern tennis‘ nye logo er designet av affair larvik og stavern tennis‘ nye logo er designet av affair larvik og stavern tennis‘ nye logo er designet av affair larvik og stavern tennis‘ nye logo er designet av affair  larvik og stavern tennis‘ nye logo er designet av affair