ca se

Langestrand Parks frodige hager

Det nye boligprosjektet Langestrand Park skal oppleves som en bugnende hage! Vi ønsket at logoen skulle synliggjøre noe av dette. Vi skisset på ulike måter å løse dette på, området skulle oppleves vennlig, frodig og koselig.

Langestrand er et unikt trehusområde i Larvik. Arkitektene har jobbet med å skape et helt nytt boligområde der det i dag er parkeringsplass og det gamle administrasjonsbygget til Treschow Fritzøe. De har jobbet med bygningselementer som er typiske for Langestrand. Trehusene har for eksempel ofte karnapp ut mot gaten. Smale gater, «stred» og ganger: smale smett mellom bygninger som står tett sammen.

Forhagene er også typiske for området. Her er det magnolia, rhododendron, løkplanter, syriner, kaprofil og roser. Og epletrær!

Vi valgte å lage en rund logo som baserte seg på en blomstrende grein. Den er myk i formen og kan gjenspeile noe av uttrykket Langestrand Park skal ha.

Med bystranda i Larvik som nærmeste nabo, og med utsikt rett ut i havgapet, vil det nye boligprosjektet i Langestrand Park bli unikt. Området vil få lyse, moderne leiligheter omkranset av blomstrende hager, grønne takterrasser og koselige smug.

Boligprosjektet på Langestrand utvikles av Fritzøe Eiendom.

Trenger ditt prosjekt en logo?
Ta kontakt med oss!