Affair har designet logo og visittkort for La grande famille Provenceviner
ca se

La Grande Famille

Provenceviner er firmaet til storfamilien som bestemte seg for å importere den samme vinen de hadde drukket på ferie i Provence, hjem til Norge. De trengte en logo som viste hvem de er og hva de driver med. Familien er uformell, glade i å være sammen rundt gode måltid og et glass vin.

Ringene som kan bli igjen etter stetten på glasset etter en lang middag dannet utgangspunktet for logodesignet. Profilfargen er lik en gylden rosévin, som er typisk for Provence. Visittkortene er runde, inspirert av brikkene vi bruker under vinglass.

«Vi er en stor familie som opptrer med gode familiære verdier og vi er en gjeng mennesker som virkelig kan kose oss sammen med hverandre. Gjerne med litt vin i glassene og god mat på bordet.

Familier har ofte en tendens til å opptre rotete og klønete, men samtidig så morsomt og koselig. Vår famille er intet unntak.

For mange kan vinbransjen kanskje oppleves litt mektig og svulstig, men vi er bare en enkel familie som ønsker å tilby god vin for de gode stunder, gjerne sammen med hele familien.
Provenceviner AS har som mål å bli den beste på Provencalske viner i Norden».

Trenger du også en ny logo, eller bare en oppussing av den gamle?

Ta kontakt med oss, da vel!