affair har utformet logo, grafisk profil og dekor til dhub i sandefjord
ca se

Innovasjon + fellesskap

Utsmykning og dekor av glassfasader midt i Sandefjord!

dhub er et coworking space som holder til midt i Sandefjord, i lokaler som tidligere har vært bank. Lokalene består av en klassisk eldre bygår, med et tilhørende nybygg i bronse og glass. I forbindelse med at vi laget en visuell profil for dhub, fikk vi i oppdrag å lage en utsmykning som kunne binde disse to byggene mer sammen. Samtidig skulle vi bruke glassvinduene ut mot Rådhusgata for å skape oppmerksomhet. Og på samme tid skjerme de som satt innenfor og jobbet.

Løsningen ble et eget mønster designet for dhub. Dette brukte vi som foliedekor på alle vinduer ut mot gaten. Vi brukte den også som en skjerming inn mot møterom med glassvegger. På denne måten vil det være det samme mønsteret som går igjen både i den eldre delen av lokalet, og den nye. Vi ønsket å slippe inn sollyset gjennom de store vinduene. Ved å designe mønsteret slik at deler av det kunne tilpasses på stedet, kunne vi få solen til å skinne inn akkurat der vi ønsket. Deler av den frostede folien er byttet ut med folie i gjennomskinnelig gull. Dette gir fin effekt inn i rommet når solen skinner inn.

Om dhub

«Et innovativt miljø med et fremtidsrettet blikk. Her er Clean Desks, faste plasser og kontorer tilgjengelig. Har du en globalt skalerbar forretningsplan med fokus på bærekraft, et fagområde som bidrar til skaperkraften eller er investor ønsker vi deg som medlem av dhub. Våre moderne møterom og spennende sosiale arealer er perfekt for din neste samling. Kom og opplev atmosfæren i det totalrenoverte og ærverdige bankbygget. Her kan du og dine gjester bruke salen og tilhørende lounge, nyte bevertning fra Wine Down eller ha kreative breakout sessions i hvelvet. Velkommen til dhub, en arena for vekst og nettverk. Teknologi og bærekraft, hånd i hånd med sosialt ansvar og utvikling.»

 

Design i rom?

Ta kontakt, så avtaler vi en uforpliktende prat.