mosevegg til utsmykning for reen, levert av affair
ca se

Et ekte grønt kontor

Vi har jobbet med design for å synliggjøre REENs profil og gi de ansatte en følelse av tilhørighet. Det skal oppleves gøy å komme på kontoret og være et annerledes sted å jobbe.

REEN holder til i flotte lokaler i Hammerdalen.

REEN er en teknologileverandør som ønsker å revolusjonere avfallsbransjen. Teknologien deres effektiviserer måten avfall samles inn og transporteres på, ved å kombinere sensorer i verdensklasse med intelligente skybaserte verktøy. REEN jobber med å forenkle avfallssortering. I tillegg til å ha ansatte som reiser rundt i landet for å merke Norsk Gjennvinnings containere, sitter deres egne programmerere her i Hammerdalen.

Løsningen:

REEN jobber for en grønn og bærekraftig fremtid. De nyansatte fikk hver sin plante som sto på pulten da de startet. Endeveggene i lokalene malte vi  i profilfarge. Vi designet logoen i akryl og monterte denne på veggen. Rundt inngangsdøra monterte vi foto av en bølgeblikkdør som hadde flott og fargerik graffiti. Dette slår an tonen ved ankomst. Dette er ikke en vanlig arbeidsplass!

Lokalene i Hammerdalen er spektakulære. I midten av det gamle fabrikkbygget, er det bygget møterom i glass. Vi folierte glassveggene i profilfarge, noe som resulterte i en fin kontrast til det ellers hvite lokalet. I tillegg gir det møtedeltakerne opplevelsen av å sitte inne i en egen boble!

I samme bygg er det også et kontor for utvikling av nye konsept. Her har vi videreført den grønne tanken og laget en heldekkende mosevegg. Denne møter man idet man ankommer 6. etasje i heisen. Det var et ønske om å gjøre om de vanlige kontorfunksjonene i dette rommet, og ønske om å kunne bruke dette også til møter og sammenkomster. Vi tegnet derfor en heldekkende benk som går fra vegg til vegg under skråtaket. Her er det plass til kjøleskap og vinskap. Det er også skap til kopper og glass, samt papir og annet kontorutstyr.

I tillegg designet vi en uttrekkbar skuff som skjuler en printer. Alt ble snekret av UTD, som også har levert alt av folier og montering. Ettersom det på dette kontoret også utvikles flere nye konsept, er den ene veggen viet til et av disse. Her har vi brukt fototapet og montert firmalogoer i tykk akryl.

FNs bærekraftsmål blir brukt flittig under utviklingen av nye konsept. For at disse skulle bli mer fysisk tilstede og tydeligere, fikk vi laget dem opp som større kort. De kan alle plasseres sammen i en egen list.

Foto: Eric Johannessen

Trenger du hjelp med kontorlokaler?

Ta kontakt, så avtaler vi en uforpliktende prat.

utsmykning for reen, levert av affairutsmykning for reen, levert av affairutsmykning for reen, levert av affairutsmykning for reen, levert av affairutsmykning av lokaler for reen, levert av affairutsmykning av lokaler for reen, levert av affairutsmykning av lokaler for reen, levert av affairutsmykning av lokaler for reen, levert av affair