Papirfugler designet av Affair som utsmykning på Fritzøe Brygge i Larvik
ca se

Fuglene på Fritzøe

Vi skaper en god stemning og gir Fritzøe Brygge et eget særpreg med spesialdesignet utsmykning.

Fritzøe Brygge er et lite og eksklusivt kjøpesenter i Larvik. Det er en del begrensninger til hvor mye og hvor stort vi kan lage en utsmykning på stedet. Det er lavt under taket noe som kan gjøre det utfordrende å dekorere. Fra parkeringskjelleren har man direkte adgang via rulletrappen opp til senteret.

Vi ønsket å få frem at våren er på vei! Og med våren kommer varmen, det begynner å spire og fuglene kommer tilbake. Hvordan kan vi med få virkemidler fremskape denne stemningen? Vi bestemte oss for å satse på fuglene. De måtte tåle å konkurrere med all annen informasjon på senteret. Slik som tilbudsplakater og skiltreklame.

Vi har tidligere laget et eget mønster til senteret. Dette brukte vi som dekor på kvadratisk papir, før vi brettet 50 origamifugler i ulike størrelser. Origami er en gammel japansk bretteteknikk som gjør det mulig å brette nesten ferdige fugler og frakte dem flate. Noe som var praktisk med tanke på at dette skulle leveres til senteret.

Alle fuglene ble hengt opp i ulike høyder, slik at de oppleves som en flokk som flyr opp fra rulletrappen. Ettersom vi bare har trykket dekoren på papiret i to ulike farger, fremstår de som en enhet og roligere i uttrykket enn annet informasjonsmateriell på kjøpesenteret.

Design i rom?

Ta kontakt, så avtaler vi en uforpliktende prat.