Design av logo for Helfo under konstruksjon
ca se

Frisk profil for Helfo

Helfo er Helsedirektoratets ytre etat og forvalter årlig omlag 33 milliarder kroner. Helfo har 650 ansatte over hele landet med hovedkontor i Tønsberg.

Helfo hadde et sterkt ønske om å fornye seg og imøtekomme kravene til universell utforming. Helfo har en enkel pilsymbolikk som de ønsket å bygge videre på samt foreta grafiske grep som sikrer god lesbarhet og ett oppdatert uttrykk. Affair har hatt gleden av å redesigne hele profilen til Helfo med fokus på enkelhet, tydeliggjøring og generell oppfriskning. Pilen er det bærende elementet i profilen i kombinasjon med friske og imøtekommende bilder tatt av fotograf Morten Rakke. Fargepaletten er forenklet og familiær med Helsedirektoratet og Helsenorge.no.

Affair har utviklet et elektronisk malsystem for Helfo samt grafisk materiell som merkantilt, id-kort, stillingsannonser, informasjonsbrosjyrer, skiltprogram, messemateriell, webannonsering, implementering av bakgrunnsdekor og logo på helfo.no samt informasjonsfilm til fysioterapeuter produsert av Kandidat.

Ta kontakt, så avtaler vi en uforpliktende prat.

1logo2pil3tannlege4manual15manual26idkort7visittkort8brevark9pasientmedsleik10web11rollup 12brosjyre 13sykehus modell