Affair har laget boligprospekt for Sjøparken i Stavern
ca se

Bo mellom himmel og hav

Sjøparken – Litt ferie, hver dag!

«Ytterst i vannkanten realiserer Sjøparken boligdrømmen med lyse, delikate hjem omgitt av sjø, skog og kyst. Her kommer du hjem til din egen oase blant yrende kanalliv og øyer, og gir deg selv tid til å oppdage kunsten å leve. Agnes Brygge består av Øyboliger, praktfulle Sjøhus med egen brygge og frittstående Atriumhus aller ytterst i vannkanten. Morgenbad fra egen brygge og en ettermiddagstur i skogen. Eller kanskje bil inn – båt ut? Alt er mulig i ditt fremtidige hjem.»

I samarbeid med prosjektleder Cecilie Sanden, har vi jobbet med konspet, innhold og design til boligprospektene. Bildene er tatt av henholdsvis fotograf Dag Nordsveen og Rasmus Kongsøre.

Har du et prosjekt du skal lansere?

Vi hjelper deg gjerne!

Affair har laget boligprospekt for Sjøparken i Stavern Affair har laget boligprospekt for Sjøparken i Stavern Affair har laget boligprospekt for Sjøparken i StavernAffair har laget boligprospekt for Sjøparken i Stavern Affair har laget boligprospekt for Sjøparken i Stavern Affair har laget boligprospekt for Sjøparken i Stavern Affair har laget boligprospekt for Sjøparken i Stavern